Zarządzaj ustawieniami dotyczącymi prywatności
Przed rozpoczęciem korzystania z Naszej strony prosimy Państwa o dokonanie wyboru czy strona może korzystać z plików cookie lub innych technologii, takich jak sygnały nawigacyjne w sieci web, znaczniki pikseli i obiekty Flash („Pliki cookie”).

Są wymagane, aby umożliwić korzystanie z podstawowych funkcji witryny, takich jak zapewnienie bezpiecznego logowania lub zapamiętywanie, na jakim etapie rezerwacji jest użytkownik. Bez tych plików korzystanie z Naszej strony nie będzie możliwe.

Umożliwiają analizę korzystania z witryny przez użytkownika w celu oceny i poprawy jej wydajności dzięki zrozumieniu, jak korzystają z niej użytkownicy a także mają na celu dopasowanie i zapamiętanie preferencji użytkownika. Mogą one być również wykorzystywane do zapewnienia lepszej obsługi klienta na tej stronie. Na przykład: do zapamiętywania danych do logowania, zapisywania informacji o tym, co znajduje się w koszyku lub dostarczania informacji o sposobach korzystania z naszej strony, do zapisywania informacji o wybranym języku, regionie, rozmiarze czcionki, wyglądzie strony internetowej.

Te pliki cookie są wykorzystywane do wyświetlania reklam, które są bardziej dopasowane do użytkownika. Możemy dzielić się tymi informacjami z reklamodawcami lub wykorzystywać je w celu lepszego zrozumienia zainteresowań użytkownika. Reklamowe pliki cookie mogą być na przykład wykorzystywane do udostępniania danych reklamodawcom, tak aby reklamy, które widzi użytkownik były do niego bardziej dopasowane, aby mógł on udostępniać niektóre strony na portalach społecznościowych lub zamieszczać komentarze na naszej stronie.

Szczegółowa informacja na temat korzystania z plików cookie i związanych z nimi technologii znajduje się pod poniższym linkiem Polityce prywatności.

Rezerwacja

Opinie

9.7 Średnia Opinia

9/10 Beata 25 sierpień 2023 HotelSystems.pl
10/10 Paweł 20 sierpień 2023 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Hotel Pory Roku zasługuje na najwyższą ocenę z wielu powodów. Po pierwsze, jest urokliwie położony, jest cisza, spokój i piękno przyrody. Po drugie, jedzenie (śniadania, obiadokolacje oraz jedzenie w restauracji) jest naprawdę bardzo smaczne: wszystko świeże, duży wybór. Po trzecie, obsługa jest bardzo pomocna i życzliwa. Po czwarte, nasz pokój był naprawdę super: mieliśmy apartament familijny, który spełniał wszystkie nasze oczekiwania. Szczerze polecam.
9.5/10 Agnieszka 03 sierpień 2023 HotelSystems.pl
10/10 Piotr 02 sierpień 2023 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo dobre jedzenie i swietna kawa.
9.8/10 Mateusz 19 lipiec 2023 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Przestronne pokoje, miła obsługa, duży obszar wokół hotelu, piękne ototoczenie
10/10 Katarzyna 16 czerwiec 2023 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo miła obsługa, super atrakcje dla dzieci, pyszne jedzenie.
10/10 Wojciech 10 maj 2023 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: lokalizacja- z dala od zgiełku, a przy tym w razie potrzeby- przyzwoita dostępność internetu.
10/10 Artur 27 luty 2023 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Rodzinna atmosfera, pyszne jedzenie, czystość i wyposażenie pokoi, atrakcje, animacje, przestrzeń, lasy, sauna, wszystko jest wspaniałe i gorąco polecam.
9/10 Damin 04 styczeń 2023 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo ładny hotel, z miłą i pomocną obsługą. Duży wybór smacznego jedzenia podczas posiłkow. Hotel znajduje się w bardzo ładnym i spokojnym miejscu.
10/10 Ryszard 04 styczeń 2023 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo dobre posiłki. Na wieczór sylwestrowy mnóstwo dań. Bardzo przyjemna atmosfera
9.3/10 Jan / Łódź 19 sierpień 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: przestronne pokoje, staw przed hotelem, animacje dla dzieci
10/10 Ewa 13 sierpień 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: połozenie z dala od innych osrodkow i miasta , brak internetu
9.3/10 Katarzyna 25 lipiec 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Wspaniała obsługa, przepyszne jedzenie (dosyć mały wybór ale wszystko bardzo smaczne) Hitel dla ludzi którzy chcą odpocząć od telefonów, ludzi i pędu dnia codziennego.
10/10 EMILIA 30 czerwiec 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Świetna obsługa, bardzo zadbany hotel. Pyszne śniadania.
9.5/10 Tomasz / Góra Kalwaria 24 czerwiec 2022 HotelSystems.pl
10/10 Kaja 25 maj 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Pyszne śniadania i miła obsługa ;)
9.3/10 Eugeniusz 25 kwiecień 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Brak zasięgu telefonii komórkowej oraz internetu bezprzewodowego.
9.8/10 Małgorzata 16 marzec 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Piękna okolica, miła obsługa, dobre jedzenie. Polecam wszystkim, którzy chcieliby zwolnić i uciec w naturę.
10/10 Sławek 23 luty 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Atmosfera! Uprzejmość! Czystość! Spokój! Klima! Jedzenie! Wszystko mi się podobało!Dziękuję za kolejny bardzo miły pobyt. Już szukam terminu na kolejną wizytę u Was!
9/10 Karolina 13 styczeń 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Położenie hotelu, sauna, bardzo dobre jedzenie, gry planszowe.
8/10 Anna 19 listopad 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo czyste pokoje, smaczne śniadania, pyszne dania z dziczyzny
10/10 Jolanta 06 listopad 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Ładne i czyste pokoje, pyszne jedzenie.
10/10 Dorota 29 październik 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Pokoje eleganckie, jedzenie pyszne,obsługa miła szczególnie Pani w restauracji, okolica- natura i spokój , na pewno wrócimy .
9.3/10 Joanna 02 wrzesień 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Przepiękny apartament Vivaldi
10/10 Paweł 26 sierpień 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Świetne jedzenie, duży teren dla dzieci, ładne pokoje, miła obsługa, brak zasięgu sieci telefonicznej.spokój i cisza
10/10 Anna 22 sierpień 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Piękny przestronny apartament, możliwość skorzystania z sauny, wyśmienite posiłki - kuchnia na medal! To jest miejsce, do którego się wraca :)
9.3/10 Patrycja 09 lipiec 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Wyżywienie, obsługa, okolica.
10/10 Władysław 08 lipiec 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo ładne miejsce. Cisza i spokój. Polecamy i sami jeszcze tam wrócimy.
10/10 Agnieszka 15 czerwiec 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Pobyt bez zarzutu. Jedzenie WYŚMIENITE. Szczerze polecam.
9/10 Edyta / Kraków 02 kwiecień 2021 Booking.com Opinia o Hotelu: Świetne jedzenie, miły personel ale najlepsza jest lokalizacja z dala od wszystkiego. Polecam każdemu, kto chce odpocząć od miasta. Dobry na szkolenia dla mniejszych grup.
5/5 Adrian / Słupsk 02 kwiecień 2021 Google Opinia o Hotelu: Super miejsce dla rodzin z dziećmi , naprawdę można odpocząć. Dzieci znajda dla siebie zajecie ,rowery, jeziorko do pływania, boisko ,plac zabaw, łowienie ryb. Panuje tutaj spokojna atmosfera, śniadania, obiady bardzo pyszne. Polecam to miejsce w 100%. Na pewno kiedyś znowu odwiedzimy z rodziną to miejsce.
10/10 Kaja 16 marzec 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Przepyszne jedzenie. W przystępnej cenie super nocleg;)
9.5/10 PATRYK 31 październik 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: jedzenie - świetne, urozmaicone i z pomysłem; pokój zima bardzo duży i wygodny, piękny las i jeziora otaczający obiekt, ogólnie : wróciłbym tam dla ciszy i komfortu
10/10 piotr 09 październik 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: wszystko
9/10 Marta 03 październik 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Cisza, spokój i przede wszystkim możliwość skorzystania z masaży.
9.5/10 Dionizy 15 wrzesień 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Dużo miejsca, dobre jedzenie, Nagłośnienie w apartamencie :). Zupa dla dzieci w południe.
10/10 Ewelina 18 sierpień 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Piękny hotel, bardzo miła obsługa, przepyszne jedzenie. Byliśmy drugi raz i na pewno jeszcze wrócimy😀
10/10 Marek 13 sierpień 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Serdecznie polecam Hotel, zaangażowana i pomocna obsługa, wyżywienie na wysokim poziomie, wysokie 10/10 - serdecznie polecam na aktywny wypoczynek z dziećmi.
9.8/10 Paweł 21 lipiec 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Spokój , odludzie , bliskość lasu .
10/10 Anna 14 lipiec 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo cicha i przyjazna okolica. Teren towarzyszący hotelowi ogromny. Zero hałasu i zgiełku :) Polecam
10/10 Małgorzata 14 lipiec 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Położenie hotelu, czystość, smaczna kuchnia, organizowane atrakcje.
8.3/10 Mariusz 09 lipiec 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Położenie w lesie, nieopodal jezior, duża przestrzeń, przestronne pokoje. Bardzo miła obsługa.
9.8/10 Ludmiła 06 lipiec 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: wystrój, obsługa, pyszna kuchnia
10/10 Robert 03 lipiec 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo pozytywnie wspominam pobyt w hotelu Pory Roku. Obsluga i restauracja na bardzo wysokim poziomie. Wiele atrakcji, prywatna plaza, sauna, mozliwosc wedkowania, zwiedzania, spacerowania po lesie i wiele innych atrakcji Bardzo czysto i estetycznie. Bardzo gustownie zaprojektowany caly kompleks co sprzyja wypoczynkowi i relaksowi. Dobry dojazd od autostrady A1. Dobrze oznakowana droga tuz przed hotelem, tym bardziej ze nie kazda nawigacja ja widzi. Jesli ktos lubi Warmie i Mazury to zdecydowanie polecam wybrac sie do hotelu Pory Roku.
10/10 Beata 14 luty 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Hotel super,pokoje bardzo czyste ,obsługa miła polecam
10/10 Marcin 27 styczeń 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Duży przestronny pokój, czysto, smaczne śniadanie
9.5/10 Marcin / Gdańsk 11 październik 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Pokój Zima. Okolica hotelu. Atrakcje.
5/5 Anna Maria / Toruń 11 październik 2019 TripAdvisor Opinia o Hotelu: Polecam i jeszcze raz polecam. Wrócę bo uważam, że takie połączenie przyrody z hotelem w środku lasu to naprawdę super sprawa.
5/5 Sławomir / Lublin 11 październik 2019 Facebook Opinia o Hotelu: Bardzo dobry hotel, w środku lasu, cisza, spokój, duże apartamenty. Ocena 5/5 mocne argumenty to bardzo dobre jedzenie, miła i pomocna obsługa.
10/10 Jarosław 10 październik 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Doskonałe położenie, słowa cisza, spokój w tym przypadku nie są absolutnie na wyrost! Doskonałe śniadanie i przemiły Pan na recepcji;bardzo doceniamy możliwość wcześniejszego zameldowania. Dziękujemy
9/10 Remigiusz 06 październik 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: ogólnie przyjemnie położony hotel, miła obsługa w recepcji, czysty pokój
9.5/10 Małgorzata / Piaseczno 23 sierpień 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo nam sie podoba lokalizacja hotelu i otoczenie, dostep do rowerow, atrakcje z pakietu wypoczynkowego (wedkowanie i zajecia zdrowy kregoslup).
9.8/10 Adriana / Pruszków 20 sierpień 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Okolica, duża liczba atrakcji i sprzętów do wypożyczenia, świetne podejście do dzieci :)
7.8/10 Joanna / Rekowo Górne 29 lipiec 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Cisza, spokój, bardzo przestronne pokoje. Polecam ale parom szukającym ciszy i spokoju ( z dziećmi ale nie małymi). W restauracji bardzo smaczne dania zarówno na śniadania jak i obiadokolacje.
9.5/10 Iwona / Toruń 17 lipiec 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Gustownie i czysto. Do tego cisza i relaksujące otoczenie
10/10 joanna / rumia 21 czerwiec 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: już po raz drugi nocleg w apartamencie Vivaldi był uroczy wcale nie wykluczam, że nie powrócę tu raz jeszcze to jedyne z odwiedzanych przeze mnie miejsc, do którego wracam zwykle poznaję nowe miejsca i ich otoczenie serdecznie polecam
10/10 ANNA / CHEŁMICA CUKROWNIA 16 styczeń 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Hotel pięknie połozony w srodku lasu. Apartament jesien z prywatnym jacuzi.Bardzo czysto.Łazinka duza. Apartament przestronny.Bardzo blisko do prywatnego stawu.Cały obiekt utzymany na wysokim poziomie.Polecam.
8.3/10 Jacek / Wieliszew 30 grudzień 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: regularne sprzątanie, ładnie wyposażony, uczynna obsługa
10/10 Małgorzata / Płock 29 grudzień 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Otoczenie ,
10/10 Krzysztof / Nieporęt 06 grudzień 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Kolejny raz mieliśmy przyjemność wypoczywać z żoną w Porach Roku w Czystebłota, pobyt - wypoczynek przerósł nasze oczekiwania pod każdym względem, w ciszy i spokoju, genialnie dobranej muzyki w restauracji hotelowej, wyśmienitym i zróżnicowanym, bardzo smakowitym posiłkom, mega odprężającym saunowaniu w wyśmienitych warunkach, generalnie - hotel, personel, okolice: 10+. Pozdrawiamy i do zobaczenia ponownie.
9.3/10 Marek / Gdansk 14 listopad 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo duże pokoje. Smaczne jedzenie, choć dość drogie.
10/10 Agata / Puławy 13 listopad 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Hotel fantastyczny, położenie w środku lasu, rewelacyjny apartament, świetna kuchnia. Na pewno tu wrócimy!
10/10 KAROL / LUBAWA 19 październik 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Polecam Hotel, bardzo miła atmosfera w samym hotelu. Przepiękne tereny dookoła. Polecam.
10/10 Paweł / Płońsk 18 październik 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Wanna z hydromasażem w Apartamencie ewenement rzadko spotykany. Bardzo przestronny apartament, pyszne jedzenie i super położenie w zacisznym i bardzo spokojnym miejscu. Serdecznie Polecam. Wrócę tam nie raz.
10/10 Mateusz / Jabłonowo Pomorskie 13 wrzesień 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Piękne miejsce godne do polecenia dla każdego:) Czysto i piękna natura wokół hotelu a personel do usług. Pozdrawiam

Newsletter

Bądź na bieżąco