Opinie o Hotelu



Ceny i Rezerwacja

Opinie

9.5 Średnia Opinia

9.5/10 Marcin / Gdańsk 11 październik 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Pokój Zima. Okolica hotelu. Atrakcje.
5/5 Anna Maria / Toruń 11 październik 2019 TripAdvisor Opinia o Hotelu: Polecam i jeszcze raz polecam. Wrócę bo uważam, że takie połączenie przyrody z hotelem w środku lasu to naprawdę super sprawa.
5/5 Sławomir / Lublin 11 październik 2019 Facebook Opinia o Hotelu: Bardzo dobry hotel, w środku lasu, cisza, spokój, duże apartamenty. Ocena 5/5 mocne argumenty to bardzo dobre jedzenie, miła i pomocna obsługa.
10/10 Jarosław 10 październik 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Doskonałe położenie, słowa cisza, spokój w tym przypadku nie są absolutnie na wyrost! Doskonałe śniadanie i przemiły Pan na recepcji;bardzo doceniamy możliwość wcześniejszego zameldowania. Dziękujemy
9/10 Remigiusz 06 październik 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: ogólnie przyjemnie położony hotel, miła obsługa w recepcji, czysty pokój
9.5/10 Małgorzata / Piaseczno 23 sierpień 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo nam sie podoba lokalizacja hotelu i otoczenie, dostep do rowerow, atrakcje z pakietu wypoczynkowego (wedkowanie i zajecia zdrowy kregoslup).
9.8/10 Adriana / Pruszków 20 sierpień 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Okolica, duża liczba atrakcji i sprzętów do wypożyczenia, świetne podejście do dzieci :)
8.8/10 Magdalena / Warszawa 19 sierpień 2019 HotelSystems.pl
10/10 Paweł / KOSZALIN 30 lipiec 2019 HotelSystems.pl
7.8/10 Joanna / Rekowo Górne 29 lipiec 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Cisza, spokój, bardzo przestronne pokoje. Polecam ale parom szukającym ciszy i spokoju ( z dziećmi ale nie małymi). W restauracji bardzo smaczne dania zarówno na śniadania jak i obiadokolacje.
9.5/10 Iwona / Toruń 17 lipiec 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Gustownie i czysto. Do tego cisza i relaksujące otoczenie
10/10 joanna / rumia 21 czerwiec 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: już po raz drugi nocleg w apartamencie Vivaldi był uroczy wcale nie wykluczam, że nie powrócę tu raz jeszcze to jedyne z odwiedzanych przeze mnie miejsc, do którego wracam zwykle poznaję nowe miejsca i ich otoczenie serdecznie polecam
8.8/10 Jaroslaw / Sopot 18 marzec 2019 HotelSystems.pl
9/10 Jolanta / Warszawa 15 luty 2019 HotelSystems.pl
10/10 ANNA / CHEŁMICA CUKROWNIA 16 styczeń 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Hotel pięknie połozony w srodku lasu. Apartament jesien z prywatnym jacuzi.Bardzo czysto.Łazinka duza. Apartament przestronny.Bardzo blisko do prywatnego stawu.Cały obiekt utzymany na wysokim poziomie.Polecam.
8.3/10 Jacek / Wieliszew 30 grudzień 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: regularne sprzątanie, ładnie wyposażony, uczynna obsługa
10/10 Małgorzata / Płock 29 grudzień 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Otoczenie ,
10/10 Krzysztof / Nieporęt 06 grudzień 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Kolejny raz mieliśmy przyjemność wypoczywać z żoną w Porach Roku w Czystebłota, pobyt - wypoczynek przerósł nasze oczekiwania pod każdym względem, w ciszy i spokoju, genialnie dobranej muzyki w restauracji hotelowej, wyśmienitym i zróżnicowanym, bardzo smakowitym posiłkom, mega odprężającym saunowaniu w wyśmienitych warunkach, generalnie - hotel, personel, okolice: 10+. Pozdrawiamy i do zobaczenia ponownie.
9.3/10 Marek / Gdansk 14 listopad 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo duże pokoje. Smaczne jedzenie, choć dość drogie.
10/10 Agata / Puławy 13 listopad 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Hotel fantastyczny, położenie w środku lasu, rewelacyjny apartament, świetna kuchnia. Na pewno tu wrócimy!
10/10 KAROL / LUBAWA 19 październik 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Polecam Hotel, bardzo miła atmosfera w samym hotelu. Przepiękne tereny dookoła. Polecam.
10/10 Paweł / Płońsk 18 październik 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Wanna z hydromasażem w Apartamencie ewenement rzadko spotykany. Bardzo przestronny apartament, pyszne jedzenie i super położenie w zacisznym i bardzo spokojnym miejscu. Serdecznie Polecam. Wrócę tam nie raz.
10/10 Mateusz / Jabłonowo Pomorskie 13 wrzesień 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Piękne miejsce godne do polecenia dla każdego:) Czysto i piękna natura wokół hotelu a personel do usług. Pozdrawiam
@textColor
@lightBgColor
@midBgColor
@darkBgColor
@baseColor
@brandPrimary
@brandSuccess